Williams Bathroom

This bathroom is a part of a two storey alteration/addition to a single storey terrace house.

The design for the guest bathroom began as a more traditional layout however after extensive dialogue during the design process the final result is a 2.1m x 2.47m shower room with a concealed laundry, separate WC room and a square custom-designed orange ‘Marblo’ resin basin that is accessible from both the shower and WC side.

The room is an homage to the orange bathroom in the Hugh Buhrich House in Castlecrag, and is clad in orange ‘colourback’ glass on the floor and walls, and orange paint on the ceiling.

Williams Residence Bathroom 06_Stephen Varady Photo ©

 

Williams Residence Bathroom - plan_Stephen Varady Photo ©

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s