Dalski Stone Showroom

This design was the winner of a two week competition asking for a design in the courtyard of the Dalski Stone Showroom in Sydney, using only the existing pieces of stone stored in their warehouse. The idea was to mix and match the samples to have as many different types and finishes of stone side by side as possible, creating a sculptural composition with some variation in the thickness to allow for shadowing. Finally a few 3D pieces were added with a 1.5m cantilevered stone beam included for dramatic effect.

Dalski Stone Competition 01_Board 2_Stephen Varady Image ©
Dalski Stone Showroom – Competition Board 1
Dalski Stone Competition 01_Board 1_Stephen Varady Image ©
Dalski Stone Competition – Competition Board 2

 

Design Renders

 

Completed Project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s